• uitgebreid assortiment
  • uitstekende service
  • jaren lange ervaring
  • grote voorraden
  • veilig betalen met IDEAL

lentekriebels – de trends voor dit voorjaar!

Alle carnavalskostuums hangen weer in de kast en dat kan maar een ding betekenen… het voorjaar staat weer voor de deur! Natuurlijk konden we bij esb-partyverhuur.nl dan ook niet anders dan de voorjaarstrends binnen de wereld van evenementen en catering onder de loep leggen. Leest u mee?

Terwijl het officieel nog winter is, is de food & beverage wereld natuurlijk alweer druk bezig met de naderende lente. Wat komt er op de zomerkaart te staan? Hoe gaan we het terras inrichten? Weet u al hoe u vanaf de eerste zonnestralen uw event weer kunt laten schitteren?

Lentesfeer
Wat roept er nu nog meer lentevibes op dan pasteltinten en vintage hout? Precies! Door verschillende zachte kleuren te combineren met onze klapstoel 'bistro' creëert u in een handomdraai een lieflijke en vrolijke setting. Heel sfeervol natuurlijk voor binnen, maar ook perfect voor een buitenevenement! Maak het geheel wat intiemer door te werken met de witte feestverlichting – zonder twijfel een echte sfeermaker. Ook op de tafel kunt u gemakkelijk lentekriebels opwekken. Neem bijvoorbeeld het gouden Diversity bestek  en het Renaissance servies voor een romantische, vintage uitstraling. Kom maar op met die voorjaarsevenementen!

Moodboard

Gerelateerde producten

 

Alle porselein, bestek en RVS wordt U schoon ongepouleerd aangeleverd, en dient schoon / schoon gespoeld ingeleverd te worden. ( geen etensresten meer ) 
Bij niet schoon / gespoeld retour, worden afwas/schoonmaak kosten berekend.

Deze is afhankelijk van ordergrootte.