Huurvoorwaarden Partyverhuur:

 

HUURPERIODE: Alle prijzen van onze Partyverhuur zijn gebaseerd op 1 huurdag. Voor het meerdere dagen gebruiken van de spullen wordt een toeslag gerekend. Normaal gesproken wordt een bestelling een dag voor gebruik bezorgd en een dag na gebruik weer opgehaald, wij noemen dit de transportdagen. Indien u de bestelling bij ons op wil komen halen, dan mag dit ook een dag voor gebruik va. 13.00 uur en kunt u de bestelling een dag na gebruik weer voor 12.00 uur bij ons terugbrengen. De transportdagen worden niet als extra huurdagen gezien.
 
EXTRA HUURDAG: Voor elke extra huurdag rekenen wij een toeslag van 25% van het dagtarief, met een maximum van 1 week. Bij huur voor 1 week geldt 2x het dagtarief. Langer dan een week op aanvraag.

De huurprijzen voor dorpsfeesten, evenementen, festivals of langer dan een week, zijn op aanvraag.

BEZORGDAGEN: Wij bezorgen standaard op de dag vóór gebruik en halen de spullen retour op de dag ná gebruik. Met uitzondering van het weekend; bij gebruik op maandag worden de spullen al op zaterdag bezorgd. Bij gebruik op zaterdag worden de spullen op maandag retour gehaald. De zondag wordt dan niet als huurdag gerekend. Uiteraard is er in overleg een afwijkende bezorg- of retour dag af te stemmen. Zo nodig 's morgens brengen en op de namiddag retour halen.

BEZORGTIJDEN: Uw bestelling wordt bezorgd op de afgesproken dag tussen 08.00 en 17.00 uur. Wij halen de bestelling weer retour op de retour datum tussen 08.00 en 17.00 uur. Specifieke bezorg- en retour tijden geven wij U op onze bevestiging aan. Wenst U een bezorging of retour halen buiten de aangegeven tijden om te laten plaats vinden, dan is dit in overleg mogelijk. U dient dan echter wel rekening te moeten houden met extra kosten. Onze medewerkers kunnen u daarover informeren.

BEZORG- & RETOUR KOSTEN: U treft op de offerte en op de bevestiging de bezorg- en retour kosten aan die zijn afgestemd op de door u aangegeven wensen. Op de offerte en de bevestiging staat ook de bezorg- en retour datum vermeld. De bezorg- en retour kosten ( ook wel transportkosten genoemd ) zijn afhankelijk van afstand en order grootte.

VERPAKKINGEN EN RETOUR GLASWERK, SERVIES EN BESTEK: Vuil glaswerk dient “omhoog” in de betreffende kratten retour geleverd te worden. Het glaswerk, servies en bestek mag 'spoelschoon' (d.w.z. zonder etens- en drankresten) retour gegeven worden en dient gesorteerd retour gegeven te worden. Tegen een op aanvraag beschikbaar tarief kan het glaswerk, bestek en servies niet gespoeld ( 'vuil' ) retour worden gegeven.

VERPAKKINGEN EN RETOUR LINNENGOED: Het linnengoed dient altijd ongewassen retour gegeven te worden; als het nat is dient het te worden uitgehangen om 'weervorming' te voorkomen. Vlekken, brandgaatjes, kaarsvet of schimmel is schade. Indien er schade is ontstaan wordt de vervangingswaarde in rekening gebracht. 

BARS EN BIERTAP: Worden geleverd exclusief koolzuur. I.c.m. afname van bier zal / kan er ook koolzuur geleverd worden. Een bar of biertap wordt niet standaard aangesloten. Bars en biertap buffetten dienen schoon retour te komen, het spoelen van de bierleiding zit wel bij de huurprijs inbegrepen.

BARBECUES EN DIVERSE ANDERE APPARATUUR: De materialen dienen schoon geretourneerd te worden. Mocht dit niet lukken of bent u niet in de gelegenheid dan zullen er schoonmaakkosten in rekening gebracht worden. ESB-partyverhuur.nl behoudt zich het recht, om hier een borg van 50,00 euro te rekenen.

CONTROLE: Bij retour van de goederen in ons magazijn, worden de goederen gecontroleerd en (indien mogelijk) in uw aanwezigheid geteld. Deze telling is altijd bindend.

BREUK, SCHADE, VERMISSINGEN ETC.: Alle schades en vermissingen, door welke oorzaak ook, zijn voor rekening van de huurder. Mocht er sprake zijn van breuk, of een defect bij ontvangst van de levering, dan dient dit op de bezorgdag gemeld te worden. 'Reclame' achteraf zijn niet behandelbaar.

LEGITIMATIE: Legitimatie dient te geschieden met een geldig legitimatiebewijs voor het huren van onze artikelen. ESB-partyverhuur.nl behoudt zich het recht hier indien gewenst naar te vragen.

BEZORGING: Bezorging geschiedt alleen op de begane grond en op één locatie tenzij anders is overeengekomen. Voor alle goederen (vooral mobiele als bar op wielen, koelkasten etc.) dient rekening gehouden te worden met de bereikbaarheid van de locatie (bijvoorbeeld past de bar door de deur?). Bezorging geschied alleen via verhard terrein, dus geen grindpaden. Als blijkt dat bij levering de goederen niet op “normale” wijze op de locatie kunnen worden geleverd, dan worden eventuele handelingskosten (als extra transportkosten etc.) en annuleringskosten berekend.

De goederen dienen klaar te staan op de afgesproken tijd daar waar ze ook zijn afgeleverd (ook weer op één locatie) tenzij anders is overeengekomen.

 

SCHADE EN/OF DEFECT: Bij het ontstaan van een defect, dient de huurder zich onmiddellijk in verbinding met ESB-partyverhuur.nl te stellen. Zelf reparatie is zonder toestemming van de verhuurder niet toegestaan. Gebreken, ontstaan door ondeskundig gebruik van het gehuurde, zijn geheel voor rekening van de huurder.

 

ANNULERING: zolang gewenste materialen in offerte staan, zijn deze nog niet gereserveerd, echter zodra U tot definitieve reservering overgaat, worden deze aan U bevestigd en vast gelegd. Mocht U vervolgens de bestelling weer willen annuleren, of enkele items uit de bestelling, dan worden er annuleringskosten aan U doorberekend. Annulering tot 1 week voor opdracht is 25% van het netto huurbedrag, annulering binnen 1 week voor opdracht is 50% van het netto huurbedrag, annulering vanaf de dag van aflevering is 100% van het netto huurbedrag.

ANNULERING CORONA MAATREGELEN: valt jouw activiteit binnen de door de overheid gestelde termijn waarin maatregelen tegen het coronavirus gelden, dan kun je jouw aanvraag kosteloos annuleren.

 

BESTEL EENHEID: Enkele materialen worden uitsluitend per eenheid verhuurd ( voorbeeld: kop & schotel, glaswerk per aangegeven eenheid )

 

PRIVACY BELEID: alle van U verkregen gegevens, zullen niet voor reclame doeleinden gebruikt worden.

Voor meer informatie over ons privacy beleid, klik hier.